Om Ødis.DK

ØDIS.DK er en hjemmeside for borgerne i Ødis Sogn. Formålet med siden er at skabe et fælles sted hvor informationer og anden viden kan deles, samt at skabe en fælles aktivitetskalender / aktivitetsoversigt, hvor man nemt kan finde og få et overblik over de aktiviteter der er i sognet.

Siden stilles til rådighed og administreres af Sogneforeningen.

Det er muligt for foreninger, institutioner og andre at blive repræsenteret på siden enten ved at få oprettet sine egne sider eller ved link til egen hjemmeside.

Der er pt. 3 administratorer som kan kontaktes via odisdk@gmail.com

Det er muligt for alle, at komme med kommentarer til indlæg på siden, eller lave sine egne indlæg, som vil blive godkendt af en redaktør, før de bliver synlige på siden. Derudover har alle også mulighed for at oprette aktiviteter i aktivitetskalenderen, aktiviteterne skal også godkendes af en redaktør før de bliver synlige i aktivitetskalenderen.

For at kunne oprette indlæg og aktiviteter, kræver det at man bliver registreret som “bidragsyder” på ØDIS.DK. I den forbindelse skal man oplyse sit navn og e-mail. Der bliver ikke udgivet indlæg eller kommentarer, uden at man kan se, hvem der er den ansvarlige. For at blive registeret som bidragsyder skal man sende en mail til odisdk@gmail.com, så vil man blive kontaktet af administratorerne.

Det forventes, at “omgangstonen” på ØDIS.DK er fri for racistiske og andre krænkende udtalelser og at sproget holdes i en god tone med respekt. Hvis dette overskrides, vil den/de pågældende bidragsydere bliver udelukket fra ØDIS.dk og indlæg vil blive slettet.

Hvis man har yderligere ønsker om hjælp eller kommentarer, er man velkommen til at kontakte en af administratorerne via odisdk@gmail.com, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>