Generalprøve på Ødis Revyen

Ødis Revyen har 25 års jubilæum 2015.

Generalprøve d. 10. april kl. 19.30

Premiere lørdag d.11. april kl. 18.00

Revyholdet og Ødis Støtteforening er i fuld gang med forberedelserne til årets revy i Ødis. Der bliver knoklet på højtryk for at skabe de bedste rammer for en rigtig god aften i selskab med gode venner.

Fredag vil der være mulighed for at købe en lækker osteanretning, samt pizzasnegle og pølsehorn. Der  vil også være mulighed for at købe kaffe og kage. Revyholdet møder publikum på parkeringspladsen, og vi garanterer, at det ikke bliver kedeligt.

Som noget nyt kan man bestille billetter uden spisning, til revyen lørdag aften, pris 100 kr.

Lørdag aften møder revyholdet også publikum på parkeringspladsen, hvor vi byder velkommen på en utraditionel måde, men meget sjov måde. Inde i hallen har vi fået 2 fantastiske tjenere til at servere et glas champagne, måske ikke lige den slags tjenere man er vant til at se, men tro os, det skal nok blive sjovt.

På menuen lørdag aften har vi helstegt pattegris med lækkert tilbehør samt en skøn dessert. Dette sammen med revyen, musik og dans, får du for kun 250 kroner.

Skulle du blive sulten senere, er der også råd for dette. Der kommer nemlig en pølsevogn, så vi er ret sikre på, at ingen går sultne hjem.

En af de rigtig gode overraskelser i revyen er vore ALL STARS nummer. Det er et nummer, der bliver fremført af “gamle” revydeltagere. Hvad de har i ærmet er også en overraskelse for revyholdet, så vi er lige så spændte på at se dem på scenen, som I er.

I anledning af revyens 25 års jubilæum skal dette nummer ses som en hyldest til den, der i sin tid startede revyen og igennem mange år har gjort en kæmpe indsats for at holde revyen i live. Så mød op, og hør hvad de byder på.

Husk at bestille  jeres billetter i god tid, så vi kan nå at få dækket bordene og gjort det rigtig hyggeligt.

Vi vil også gerne rette en stor tak til vores sponsorer, der gør det muligt at afholde dette arrangement.

Uden jeres og publikums engagement ville det ikke være muligt at holde gang i Ødis Revyen.

Gå ind på vores hjemmeside

www.oedisrevyen.dk Her findes info omkring billetbestilling.

På festligt gensyn

Ødis Revyen