Ødis cykelklub

Ødis Cykelklub er en lille forsamling af glade motionister, som fra første mandag i Maj til sidste mandag i August mødes for at cykle og hygge sig, og man starter altid på kirkepladsen i Ødis.

Klubben har eksisteret i ca. 27 år, så der er kørt mange km. i årenes løb i Ødis og omegn, ikke mange småveje har gået ram forbi, det lykkes dog stadig for nogen at finde en endnu ukendt vej/sti.

I starten var der vel i gennemsnit ca. 12 personer pr. aften, i 2012 har der været omkring 22 pr. aften, men der er stadig plads til flere.

Der er ingen mødepligt og alle kan være med uanset alder, da der bliver kørt i et moderat tempo, det gælder ikke om at komme først, men om at få den friske luft og hygge sig i hinandens selskab.

Man skiftes til at planlægge turen, som typisk vil være mellem 20 – 25 km. enkelte ture kan dog snige sig op på lidt mere, hvis vejret er rigtig fint, den/ de der planlægger tur har så lidt godt med til ganen.

Der arrangeres en udflugt hvert år, ligesom sæsonen altid slutter med en god fest med spisning og osv., her prøver man at finde en dato, hvor alle kan være med.

Håber flere interesserede har lyst til at cykle med.

Det er ikke påbudt med cykelhjelm og refleksvest, men en god ide’ for sikkerheden.

 

Nuværende formand

Minna Laursen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>