Affald i naturen!!

Aktivitetsudvalget i Ødis arrangerer affaldsindsamling
Lørdag den 20. april klokken 10.
Danmarks Naturfredningsforening afholder den landsdækkende affaldsindsamling om søndagen, men da der er konfirmation i Ødis om søndagen, har vi valgt at samle ind om lørdagen i Ødis.
Vi mødes på kirkepladsen, hvor vi så fordeler ruterne imellem os. Der bliver udleveret sække og handsker til alle deltagere, inden vi begiver os ud på ruterne. Efter ca. halvanden time mødes vi så igen for at gøre status over dagens fangst, som så efterfølgende vil blive indrapporteret til Danmarks Naturfredningsforening, for at få det med i landsstatistikken.
Vi håber, der er mange, som har lyst til at ofre et par timer, så vi kan få samlet affald i Ødis og nærmeste omegn. Det drejer sig om dåser, papir og plastik, som flyder langs vejene og i grøfterne, samt i byen og på vores grønne områder.
Kom og gi` en hånd med, og tag gerne børnene med, så også de er med til at gøre rent, til glæde for både mennesker og dyr, her vor vi bor.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>